Acaricid/ insecticid Vertimec 1.8% EC 100 ml

Report abuse Categorie: Altele
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Acaricid/ insecticid Vertimec 1.8% EC - pentru combaterea daunatorilor la pomii fructiferi, legume si vita de vie. Patrunde rapid in planta si formeaza un depozit activ ce asigura un control al daunatorilor pe o perioada lunga de timp.

Acaricid/ insecticid Vertimec 1.8% EC - pentru combaterea daunatorilor la pomii fructiferi, legume si vita de vie.

Patrunde rapid in planta si formeaza un depozit activ ce asigura un control al daunatorilor pe o perioada lunga de timp. Avand un efect translaminar foarte buna protejeaza si suprafata netratata a frunzelor. Dupa tratament daunatorii paralizeaza imediat dar maximul de mortalitate este obtinuta in 3-5zile.

Spectru de activitate: Este un produs in principal cu actiune acaricida, dar si cu actiune insecticida specifica. Asupra daunatorilor actioneaza in principal prin ingestie si partial prin contact.

Mod de folosire: Tratamente la avertizaresau la aparitia daunatorului: 1. pomi fructiferi - 100mlla 100 l apa pentru tratarea a 1000mp. Tratamentul are loc dupa caderea petalelor. Combate insecte minatoare si acarieni.
2. vinete, castraveti, tomate, ardei, gerbera solarii - 100ml la 100 l apa. Tratament la aparitia daunatorilor. Combate insecte minatoare si paianjeni.
3. vita de vie - 100ml la 100 l apa pentru 1000mp. Tratament la alstari de 2-5cm. Combate acarianul galicol si paianjenul rosu.

Timp de pauza: 1. pomi fructiferi si vita de vie - 28 de zile;
2. legume - 3 zile.
Atentie!
La legume si plante ornamentale, nu se va aplica la intervale mai mici de 7 zile.

Grupa de toxicitate: Xn, N
Producator: Syngeta Crop, Elvetia.

Cere oferta pret Acaricid/ insecticid Vertimec 1.8% EC 100 ml


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us