Aparat biorezonanta QXCI/SCIO

Cere oferta pret

NOU ! Acum si in rate Informatii la 0766215530 Exista mai multe dispozitive care au la baza aceleasi principii de biorezonanta, cel mai complet dintre toate fiind SCIO.

NOU ! Acum si in rate

Informatii la 0766215530

Exista mai multe dispozitive care au la baza aceleasi principii de biorezonanta, cel mai complet dintre toate fiind SCIO.
http://calivitashop.shopmania.biz/
Aceste dispozitive masoara parametrii electrici standard ai organismului, iar softul acestuia permite, in mai putin de o ora, evaluarea: aparat biorezonanta scio

* nivelului vitaminelor
* nivelului mineralelor
* nivelului hormonilor
* nivelului enzimelor
* prezentei alergiilor si identificarea tipului de alergie
* prezentei virusurilor ( HIV, hepatita B, hepatita C )
* prezentei fungilor ( candida, aspergillus, criptococcus )
* prezentei parazitilor ( giardia, ascarizi, oxiuri )
* starii functionale a principalelor organe
* riscurilor de imbolnavire

Pacientul este multumit deoarece isi cunoaste starea de sanatate in mod complet iar medicul este mai eficient in diagnosticare, deoarece stie clar ce investigatii suplimentare are de facut.

QXCI-SCIO poate identifica in organismul nostru:
* nivelul mineralelor din sange
* nivelul aminoacizilor
* nivelul lipidelor
* nivelul vitaminelor
* nivelul hormonilor
* virusuri
* fungi
* paraziti
* toxine
* modificari ECG, EEG, EMG
* riscuri de imbolnavire

aparatul scio detecteaza afectiuni trecute si sechelele lasate, afectiuni prezente, precum si afectiunile la care suntem predispusi din punct de vedere genetic. Precizia sistemului este bazata pe decenii de cercetari in medicina bioenergetica si biorezonanta (scanare electrodermica). Stiinta ne-a demonstrat ca reactia electrica in corp se poate masura prin raspunsuri la amperaj, voltaj, inductie si frecvente. Dispozitivul masoara 16 parametri electrici standard ai corpului uman dincolo de simpla rezistenta. Acest lucru face ca SCIO sa fie unic. Cele mai multe dispozitive de masurare si sondaj doar masoara rezonanta. Frecventele de rezonanta trivectoriala (calculul matematic al relatiei dintre voltaj, amperaj, rezistenta) a substantelor sunt comparate cu frecventele de rezonanta trivectoriala ale pacientului. Acest lucru face ca SCIO sa fie cel mai bun dispozitiv de biorezonanta multifunctionala.

SCIO este aprobat de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru procedurile practicate cu acesta.
Majoritatea aparatelor trimit informatia intai constientului, iar mai apoi subconstientului pacientului. Sistemul SCIO difera de acestea prin faptul ca trimite informatia sau semnalul intai subconstientului si dupa aceea constientului. Subconstientul este acela care controleaza aceste procese autonomice.

Deci, dispozitivul se focalizeaza pe repararea directa a legaturii subconstiente.
Detalii
http://calivitashop.shopmania.biz/

Cere oferta pret Aparat biorezonanta QXCI/SCIO


check

Alte Produse Aparat biorezonanta QXCI/SCIO