Aparat foto digital Canon PowerShot SX210IS Black + Cadou: Card memorie Kingston Secure Digital 4GB HC Class 4 (37,99 RO

Report abuse Categorie: Diverse
Subcategorie: Computer - Hardware

Cere oferta pret

Produsul este nou, cu garantie!!! Pentru a cumpara, sau mai multe detalii despre produs, click aici: aparat foto digital canon powershot SX210IS Black AJ4246B002AA aparat foto digital canon powershot SX210IS Black Cadou:

Produsul este nou, cu garantie!!!
Pentru a cumpara, sau mai multe detalii despre produs, click aici: aparat foto digital canon powershot SX210IS Black AJ4246B002AA
aparat foto digital canon powershot SX210IS Black Cadou: Card memorie Kingston Secure Digital 4GB HC Class 4 (37,99 RON)

Obiectiv grandangular de 28 mm, cu zoom 14x
PowerShot SX210 IS combina un design compact ideal pentru calatorii cu un obiectiv Canon superangular de 28 mm, perfect pentru captura peisajelor sau fotografiilor de grup. Zoomul optic 14x va permite sa umpleti cadrul cu subiecti aflati la distanta, in timp ce stabilizatorul optic de imagine in 4 trepte elimina neclaritatile imaginii cauzate de tremurul camerei pe intregul interval de marire.
14,1 megapixeli
Cu senzorul de inalta rezolutie de 14,1 MP, puteti obtine imprimate in format de poster sau puteti decupa imagini intr-o maniera creativa.
Afisaj LCD PureColor II G de 7,6 cm (3,0")
Un afisaj LCD PureColor II G panoramic, de 7,6 cm (3,0”), este ideal pentru inregistrarea si redarea de filme HD in format panoramic. Un strat de sticla calitate imbunatateste durabilitatea si asigura o vizibilitate ridicata chiar si la captura in conditii de lumina puternica.
Filme de inalta definitie
Creati filme HD 720p uimitoare cu sunet stereo, apoi utilizati portul HDMI integrat pentru conectarea la un televizor HDTV compatibil. Stabilizarea dinamica a imaginii ofera filme neafectate de tremuratul camerei, in timp ce zoomul optic poate fi utilizat pentru apropierea de subiect. Modul Smart Auto (Inteligent automat), disponibil de asemenea in timpul filmarii, furnizeaza cele mai bune rezultate pentru scena capturata.
Fotografiere fara efort
Modurile de fotografiere Smart Auto (inteligent automat) si Easy (Usor) utilizeaza tehnologia de detectare a fetei pentru a determina luminozitatea, contrastul, distanta si nuanta subiectului. Camera selecteaza apoi scena adecvata dintr-un numar de 22 de variante posibile, aplicand setarile optime. Smart Flash Exposure (Expunerea cu blit inteligent) controleaza puterea si utilizarea blitului in mod inteligent, pentru a asigura rezultate naturale intr-o varietate de conditii.
Tehnologie de detectare a fetei
O serie de tehnologii de detectare a fetei identifica pana la 35 de fete intr-o scena si regleaza focalizarea, expunerea, seturile blitului si nivelul de alb in vederea obtinerii unor rezultate naturale.
Smart Shutter (Declantator inteligent)
Acest mod flexibil de fotografiere permite actionarea de la distanta a declansatorului atunci cand face un semn cu ochiul, cand zambiti sau cand o fata suplimentara intra in cadru.
i-Contrast
In timpul capturii sau redarii, functia i-Contrast optimizeaza intervalul dinamic si contrastul pentru o anumita scena - retinand detaliile din umbre si evitand supraexpunerea zonelor luminoase.
DIGIC 4
Procesorul DIGIC 4 furnizeaza imagini foarte detaliate, clare, inclusiv in cazul fotografierii la viteze ISO ridicate. DIGIC 4 ofera de asemenea viteze de procesare exceptionale, o functionare reactiva si Servo AF/AE – care urmareste subiectii in miscare, mentinandu-i la o focalizare si expure corecta.
Moduri de fotografiere creative
Modurile de fotografiere includ Full Manual (Complet manual), Av si Tv pentru un control creativ deplin si Low Light (Iluminare redusa), plus Miniature si Fish-eye Effect (Efect miniatur" i Efect ochi de pe"te).

Cere oferta pret Aparat foto digital Canon PowerShot SX210IS Black + Cadou: Card memorie Kingston Secure Digital 4GB HC Class 4 (37,99 RO


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us