CARTI PERSONALIZATE PT COPII SI ADULTI

Report abuse Categorie: Diverse
Subcategorie: Cărti - Reviste

Cere oferta pret

UN CADOU UNIC (ANIVERSARI, 1 IUNIE, SFIRSIT AN SCOLAR, etc.) PTR COPILUL DVS., AL PRIETENILOR SAU RUDELOR : O carte personalizata ! in momentul in care copilul dvs.

UN CADOU UNIC (ANIVERSARI, 1 IUNIE, SFIRSIT AN SCOLAR, etc.) PTR COPILUL DVS., AL PRIETENILOR SAU RUDELOR : O carte personalizata !
in momentul in care copilul dvs. deschide una din cartile noastre incepe aventura magica. Imaginati-va cat de incantati vor fi sa descopere ca povestea este cu si despre ei, despre prietenii lor, scoala in care invata, familiile, orasul lor si multe altele! Fiecare poveste se concentreaza pe o anumita tema educativa si este conceputa in asa fel incat sa trezeasca dorinta copilului de a citi.
Copilul dvs. va fi bucuros cand isi va vedea numele printat in propria lui carte personalizata. Imaginati-va doar cat de entuziasmati vor fi; aceste carti nu numai ca ii vor face sa le creasca respectul de sine, nu numai ca le vor dezvolta abilitatile de a citi, dar vor reprezenta si un cadou de nepretuit care va ramane in amintirea lor toata viata. O carte contine 36-38 de pagini, din care jumatate full color. Coperta este cartonata, cartea fiind legata printr-un sistem care ii asigura durabilitatea. ( a se vedea foto ) Vizitati site-ul : nina.webgarden.ro

Cere oferta pret CARTI PERSONALIZATE PT COPII SI ADULTI


check