Carton bitumat

Categorie: Constructii
Subcategorie: Diverse
Contact: Numele firma: Decora Stil
Persoana de contact: Lilea Virgil
Adresa: Olt, Slatina, B-dul Nicolae Titulescu, Bl. 13, Parter
Telefon: 0249430108 0723398988
Website: http://www.decorastil.ro
Pret:
Suna Pentru Pret
   - SAU -    Cere Oferta
carton bitumat

cartonul bitumat este o folie bituminoasa hidroizolanta, proiectata pentru acoperisuri. Utilizare: sub tigle metalice, tigle ceramice, sindrile bituminoase.

Masa bituminoasa este alcatuita din bitum distilat, aditivat cu elasto-plastomeri APP, impregnand o armatura din fibra de sticla.

Masa bituminoasa asigura produsului excelente caracteristici de rezistenta la imbatranire si stabilitate la temperaturi ridicate (+150oC). Armatura utilizata este usoara, flexibila, cu rezistenta medie la rupere.

Avantaje :
- hidroizolare - produsul are caracteristici de hidroizolare complete;
- durabilitate - produs cu caracteristici mari de stabilitate la cald, cu o durata de viata de peste 15 ani.
Fiind stabil la cald pana la 150oC, nu este descompus de caldura existenta la nivelul acoperisului, fiind net superior altor folii pe baza de polietilena sau polipropilena.
- previne alunecarea aplicatorului prin finisajul aderent de nisip;
- greutate mica - punere in opera si manevrabilitate usoara pe acoperis;

check

Alte Produse Carton bitumat (10)


Constructii
Diverse
Carton bitumat : Material de acoperis in suluri si material pentru hidroizolare... cu suport din carton de acoperis. Prin impregnarea armaturei suportului cu bitumuri... petroliere lichide si apoi cu invelitori din bitum greu fuzibil presarat cu nisip cuartos..

Constructii
Diverse
Carton bitumat fara caserare. Fabricarea ei se face conform cerintelor... de separatie sub structuri metalice. Aplicarea Prin lipire cu bitum fierbinte. Cartonul... bitumat Villas se incadreaza in categoria aa‚¬Å¾C4' pericol..