Cazane de baie + soba lemne

Report abuse Categorie: Constructii
Subcategorie: Diverse
Numele firma: Ambasador Plus Srl
Persoana de contact: Laurian Popescu
Adresa: Timis, Timisoara, Str. Circumvalatiunii, Nr. 1
Telefon: 0256422857 0372732066
Website:

Suna pentru pret

Cazanele de baie tip ELTIM 90, ELTIM 90S si ELTIM 90S/Re se folosesc pentru obtinerea apei calde menajere cu ajutorul lemnelor, in diverse amplasamente.

Cazanele de baie tip ELTIM 90, ELTIM 90S si ELTIM 90S/Re se folosesc pentru obtinerea apei calde menajere cu ajutorul lemnelor, in diverse amplasamente.

Subansamblul soba se comercializeaza separat.
Montarea cazanului de baie izolat termic se face respectand recomandarile din cartea tehnica.
In cazul utilizarii cazanului pentru alimentarea mai multor consumatori se va monta vasul de rupere a presiunii, pe teava de alimentare a cazanului cu apa rece si se va monta o supapa combinata (alcatuita dintr-o supapa de retinere si o supapa de siguranta) reglata sa deschida in cazul cand presiunea din cazan depaseste valoarea de 6 bari.

Cazanul de baie ELTIM 90 - S/Re si ELTIM 90/Re/var.1 si ELTIM 90/Re/var.2 pot functiona cu combustibil solid similar cu cazanele de baie clasice, sau cu rezistenta electrica in regim de incalzitor electric de apa cu acumulare.

Elementele principale care compun cazanul de baie izolat termic sunt:
:- rezervor, manta, capac inferior, capac superior, izolatie termica, colector de fum, termometru de contact tip AD - 2 si cutie de comanda electrica pentru cazanele ELTIM 90 vaianta 1 si 2
rezistenta electrica: - 2000 W / 230 V / 50 Hz
serpentina ( registru ) de otel ELTIM 90/Re/var.1

Cere oferta pret Cazane de baie + soba lemne


check

Alte Produse Cazane de baie + soba lemne