Constructii

Cazane de baie + soba lemne

Categorie: Constructii
Subcategorie: Diverse
Contact: Numele firma: Ambasador Plus Srl
Persoana de contact: Laurian Popescu
Adresa: Timis, Timisoara, Str. Circumvalatiunii, Nr. 1
Telefon: 0256422857 0372732066
Website:
Pret:
Suna Pentru Pret
   - SAU -    Cere Oferta
Cazanele de baie tip ELTIM 90, ELTIM 90S si ELTIM 90S/Re se folosesc pentru obtinerea apei calde menajere cu ajutorul lemnelor, in diverse amplasamente.

Subansamblul soba se comercializeaza separat.
Montarea cazanului de baie izolat termic se face respectand recomandarile din cartea tehnica.
In cazul utilizarii cazanului pentru alimentarea mai multor consumatori se va monta vasul de rupere a presiunii, pe teava de alimentare a cazanului cu apa rece si se va monta o supapa combinata (alcatuita dintr-o supapa de retinere si o supapa de siguranta) reglata sa deschida in cazul cand presiunea din cazan depaseste valoarea de 6 bari.

Cazanul de baie ELTIM 90 - S/Re si ELTIM 90/Re/var.1 si ELTIM 90/Re/var.2 pot functiona cu combustibil solid similar cu cazanele de baie clasice, sau cu rezistenta electrica in regim de incalzitor electric de apa cu acumulare.

Elementele principale care compun cazanul de baie izolat termic sunt:
:- rezervor, manta, capac inferior, capac superior, izolatie termica, colector de fum, termometru de contact tip AD - 2 si cutie de comanda electrica pentru cazanele ELTIM 90 vaianta 1 si 2
rezistenta electrica: - 2000 W / 230 V / 50 Hz
serpentina ( registru ) de otel ELTIM 90/Re/var.1

check

Alte Produse Cazane de baie + soba lemne (10)


Imobiliare
Case - Apartamente de vanzare
Cazanele Mari si Cazanele Mici, la 3 km de Manastirea Mraconia, 17 km de Orsova si 50..., BCA si lemn. Anvelopa inlocuita in 2009 din tabla tip Lindab si... poate fi recompartimentata si extinsa.Incalzire electrica la parter si la demisol soba . Demisolul cu usa..

Imobiliare
Case - Apartamente de vanzare
105 mp, incalzire cu sobe de teracota incalzire centrala cu cazan pe lemne...Dormitoare: 3 Bai: 1 Metri patrati: 105 De vanzare apartament in vila..., constructie noua, compus din 3 camere, bucatarie, baie, etajul 1 din 1, suprafata utila..