Coloana distilare alcool brut

Report abuse Categorie: Constructii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Instalatii complete de producere alcool brut si rafinat din orice materie prima. Daca se doreste a se pleca de la materie prima ( cereale ) este nevoie de tot fluxul conform schitei din atasament .

Instalatii complete de producere alcool brut si rafinat din orice materie prima.
Daca se doreste a se pleca de la materie prima ( cereale ) este nevoie de tot fluxul conform schitei din atasament .

Daca se doreste a se pleca de la materie prima ( melasa, zahar, sirop de glucoza , etc ) nu mai este nevoie de zaharificator ci de un vas de incalzire -diluare, dizolvare, dozare si amestec cu nutrienti si drojdie .

In continuare urmeaza vasele de fermentare, instalatia de distilare si instalatia de rafinare .

Functie de tipul de instalatie la care va hotarati, tipul de materie prima, modalitatea de incalzire ( pentru cereale este necesara fierberea acestora si aveti nevoie de abur tehnologic ), pentru celelalte materii prime se poate folosi energia electrica ca sursa de energie atat la prepararea plamezilor cat si la distilare si rafinare ), va vom face oferta de pret .

Coloana de rafinare si distilare, fractionate cu 2-3 coloane, cu un total de minim 48 talere cu clopotei, deflegmator-racitor, pompe reflux, tablou electric termostatat cu afisare parametri de functionare ( temperature, debit, etc ), blaza capacitate in litri functie de comanda, incalzire electrica monofazata sau trifazata , putere electrica ( kw ) functie de capacitatea de productie .

Se asigura montaj, punere in functiune, pregatire operatori .

Cere oferta pret Coloana distilare alcool brut


check

Alte Produse Coloana distilare alcool brut