Cos de fum SCHIEDEL

Report abuse Categorie: Constructii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Schiedel UNI Plus este un sistem de cos de fum in trei straturi, realizat din elemente prefabricate cu precizie dimensionala ridicata, avand urmatoarea solutie constructiva:

Schiedel UNI Plus este un sistem de cos de fum in trei straturi, realizat din elemente prefabricate cu precizie dimensionala ridicata, avand urmatoarea solutie constructiva:
Tubulatura de samota

Canalul de fum, care intra in contact direct cu reziduurile de ardere, se realizeaza din tuburi de samota de inalta calitate tip Schiedel. Ele se caracterizeaza prin sectiune circulara si rugozitate redusa a peretilor, rezistenta la temperaturi ridicate si la socuri termice, rezistenta la coroziune chimica, etanseitate la gazele arse si la difuzia vaporilor de apa. Tubulatura cuprinde si elementele prevazute cu racordurile pentru usita de curatire si racordurile de fum la 45 A¯A¿A½ respectiv 90 A¯A¿A½. Lungimea de fabricare a tuburilor curente este de 33 cm.

Termoizolatie

Placile de vata minerala bazaltica asigura termoizolarea corespunzatoare a cosului de fum, principalele caracteristici ale acestora fiind incombustibilitatea, densitatea si rigiditatea medie, precum si stabilitatea termica buna. Placile cu crestaturile orientate spre interior, asigura centrarea tubulaturii de samota in interiorul mantalei si permit totodata dilatarea termica libera a canalului de fum.

Manta prefabricata

Geometria interioara a mantalei include, in afara de golul central pentru canalul de fum, canalele de ventilare naturala a termoizolatiei si canalele de armare, pentru diametrele constructive ale cosului de fum cuprinse intre Ø 14 - 20 cm. Mantaua prefabricata, cu inaltimea modulata de 33 cm, turnata din beton usor, are rolul de protectie mecanica si de asigurare a stabilitatii sistemului.

Accesorii

Accesorizarea completa asigura functionarea optima si in deplina siguranta a sistemului. Din aceasta categorie de elemente componente fac parte urmatoarele piese: piatra soclu (colectorul de condens), grilajul de ventilare a termoizolatiei, usita de curatire etansa si termorezistenta, deflectorul si placa de acoperire prefabricata. Elementele prefabricate de manta finisate, placa de acoperire din beton armat cu fibra de sticla, conul de evacuare si setul de asigurare statica tip Schiedel sunt accesorii optionale.

Cere oferta pret Cos de fum SCHIEDEL


check

Alte Produse Cos de fum SCHIEDEL