Erbicid Regal 900

Report abuse Categorie: Altele
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Erbicid Regal 900 EC, cu continut de substanta activa acetoclor 900g/l. Erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si unele dicotiledonate anuale din culturile de floarea-

Erbicid Regal 900 EC, cu continut de substanta activa acetoclor 900g/l. Erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si unele dicotiledonate anuale din culturile de floarea-soarelui, porumb si soia. Este activ impotriva speciilor de buruieni momocotiledonate anuale si a unor specii dicotiledonate. Aplicat inainte sau dupa semanat (1 - 5 zile) are un control bun asupra urmatoarelor buruieni monocotiledonate anuale: Setaria sp. (mohor), Echinchloa crus galli (mohor lat), Digitaria sanguinalis (meisor) si buruieni dicotiledonate anuale: Amarathus sp. (stir).

Doza si momentul aplicarii
Erbicidul Regal 900 EC se aplica imediat dupAƒA£ semanat. Produsul este omologat pentru combaterea unor buruieni din cultura de porumb, floarea soarelui si soia, in doza de 1,7 - 2,2 l/ha in functie de sol. Aplicarea produsului se realizeaza folosind 200-300l de apAƒA£ pe hectar. Dupa folosire utilajele se spala la sfirsitul fiecarei zile sau la terminarea lucrarii de erbicidat.

Cere oferta pret Erbicid Regal 900


check

Alte Produse Erbicid Regal 900