Erbicid Rival Star 75GD

Report abuse Categorie: Altele
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Erbicid pentru grau RIVAL A® STAR 75 GD este un preparat sub forma de granule fine, omogene, fara tendinta de sfaramare, de culoare cafenie, dispersabile in apa,

Erbicid pentru grau RIVAL A® STAR 75 GD este un preparat sub forma de granule fine, omogene, fara tendinta de sfaramare, de culoare cafenie, dispersabile in apa, continand 75% tribenuron-metil.

MODUL DE ACA…aIUNE: RIVAL A® STAR 75 GD actioneaza ca un erbicid sistemic, selectiv fata de culturile de cereale paioase. Dupa tratament substanta activa este absorbita prin frunze si mai putin prin radacini, buruienile dicotiledonate fiind distruse in 10 - 30 zile, eficienta actiunii erbicide fiind influentata de conditiile pedoclimatice existente (umiditatea atmosferica si la sol, reactia solutiei solului, temperatura ambianta), de sensibilitatea si stadiul de crestere a buruienilor, precum si de momentul aplicarii tratamentelor. Eficienta erbicida maxima se obtine cand buruienile se afla in faza de rasarire in masa si de crestere activa a plantutelor, in conditii agrotehnice normale.

MOD DE INTREBUINA…aARE: RIVAL A® STAR 75 GD actioneaza asupra unui spectru larg de buruieni dicotiledonate anuale si perene, inclusiv asupra celor rezistente la 2,4 -D. Este omologat pentru tratamente postemergente, la urmatoarele culturi si doze:

GRAƒa€šU DE TOAMNA,
OVAZ: Agenti de daunare: A…žtir (Amaranthus sp),
Scanteiuta (Anagalis arvense),
Romanita (Anthemis arvensis),
Caprita (Atriplex patula)*,
Rapita salbatica (Brassica rappa),
Traista ciobanului (Capsella pastoris),
Albastrele (Centaurea cyanus),
Loboda salbatica (Chenopodium album)*,
Spiculete (Chrisanthemum segetum),
Palamida (Cirsium arvense)*,
Nemtisor (Delphinium spp.),
Fumarita (Fumaria officinalis),
Turita (Gallium aparine)*,
Lungurica (Galeopsis spp.),
Laptuci (Lactuca sativa),
Sugel (Lamium spp.),
Musetel (Matricaria spp.),
Trepadatoare (Mercurialis annua),
Mac salbatic (Papaver rhoeas)*,
Hrisca (Polygonum convolvulus)*,
Iarba rosie (Polygonum persicaria)*,
Troscot (Polygonum avicularae),
Ridiche salbatica (Raphanus raphanistrum),
Mustar salbatic (Sinapis arvensis),
Susai (Sonchus spp.),
Hrana vacii (Spergula arvensis),
Rocoina (Stellaria media)*,
Pungulita (Thlaspi arvense),
Iarba sarpelui (Veronica hederifolia),
Mazariche (Vicia spp.)

Doza: 15-20 g/ha

Perioada optima de aplicare este de la faza de infratire pana la formarea primului internod, respectiv cand buruienile dicotiledonate anuale sunt in faza de 2-4 frunze, dicotiledonatele perene in stadiul de rozeta, iar palamida are maxim 10 cm inaltime. Erbicidarea se poate face si cu o saptamana inainte de infratire, iar daca se depaseste perioada optima aratata mai sus, se poate face pana la faza de intrarea in burduf, dar cu riscul unei eficacitati mai reduse, din cauza stadiului mai avansat de crestere si dezvoltare a buruienilor.

A®Marca inregistrata ALCHIMEX

Cere oferta pret Erbicid Rival Star 75GD


check

Alte Produse Erbicid Rival Star 75GD