Incaltaminte Dansuri Populare - Pantofi, ghete, cizme

Cere oferta pret

Incaltaminte pentru dansuri populare ! Executam comenzi pentru ansambluri folclorice ! (Romanasul si Dor Transilvan din Cluj Napoca sunt 2 din ansamblurile care au colaborat cu noi) Vizitati site-

Incaltaminte pentru dansuri populare !
Executam comenzi pentru ansambluri folclorice ! (Romanasul si Dor Transilvan din Cluj Napoca sunt 2 din ansamblurile care au colaborat cu noi)

Vizitati site-ul http://www.incaltamintedinpiele.com pentru a vedea noile modele pentru sezonul toamna-iarna produse de firma noastra. Aici puteti gasi pantofi, botine si cizme pentru femei, barbati si copii. Toate produsele noastre sunt din piele naturala.

La firma noastra se executa INCALTAMINTE LA COMANDA pornind de la numarul 26 pana la numarul 48. Toate modelele de pe site se pot face la comanda, dupa masurile clientului, acesta putand sa aleaga si culoarea dorita. CLIENTUL POATE SA COMANDE SI UN MODEL ADUS DE EL !

Executam pantofi, opinci si cizme pentru dansuri populare, incaltaminte pentru teatre, balerini pentru dansuri, sandale si pantofi pentru dansuri moderne sau latino, ghete militare si firme de paza, papuci pentru spitale... Putem produce ORICE tip de incaltaminte !

Efectuam si reparatii de orice fel la atelierul nostru de pe strada Dambovitei nr. 77 (langa Expo Transilvania) - Cluj Napoca - Tel : 0740046302 (Lup Grigore).

Cere oferta pret Incaltaminte Dansuri Populare - Pantofi, ghete, cizme


check

Alte Produse Incaltaminte Dansuri Populare - Pantofi, ghete, cizme

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us