Moda / Articole Vestimentare
Alte Oferte

Incaltaminte Dansuri Populare - Pantofi, ghete, cizme

Categorie: Moda / Articole Vestimentare
Subcategorie: Diverse
Contact: Numele firma: S.c. Axa Magnolia S.r.l.
Persoana de contact: Andrei Lup
Adresa: Cluj, Cluj Napoca, Dambovitei, 77
Telefon: 0264/435883 0740046732
Website: http://www.incaltamintedinpiele.com
Pret:
Suna Pentru Pret
   - SAU -    Cere Oferta
Incaltaminte pentru dansuri populare !
Executam comenzi pentru ansambluri folclorice ! (Romanasul si Dor Transilvan din Cluj Napoca sunt 2 din ansamblurile care au colaborat cu noi)

Vizitati site-ul http://www.incaltamintedinpiele.com pentru a vedea noile modele pentru sezonul toamna-iarna produse de firma noastra. Aici puteti gasi pantofi, botine si cizme pentru femei, barbati si copii. Toate produsele noastre sunt din piele naturala.

La firma noastra se executa INCALTAMINTE LA COMANDA pornind de la numarul 26 pana la numarul 48. Toate modelele de pe site se pot face la comanda, dupa masurile clientului, acesta putand sa aleaga si culoarea dorita. CLIENTUL POATE SA COMANDE SI UN MODEL ADUS DE EL !

Executam pantofi, opinci si cizme pentru dansuri populare, incaltaminte pentru teatre, balerini pentru dansuri, sandale si pantofi pentru dansuri moderne sau latino, ghete militare si firme de paza, papuci pentru spitale... Putem produce ORICE tip de incaltaminte !

Efectuam si reparatii de orice fel la atelierul nostru de pe strada Dambovitei nr. 77 (langa Expo Transilvania) - Cluj Napoca - Tel : 0740046302 (Lup Grigore).

check

Alte Produse Incaltaminte Dansuri Populare - Pantofi, ghete, cizme (10)


Moda / Articole Vestimentare
Diverse
populare, incaltaminte pentru teatre, balerini pentru dansuri, sandale si pantofi... POATE SA COMANDE SI UN MODEL ADUS DE EL ! Executam pantofi, opinci si cizme pentru dansuri... pentru dansuri moderne sau latino, ghete militare si firme de paza, papuci pentru spitale..

Moda / Articole Vestimentare
Diverse
UN MODEL ADUS DE EL ! Executam pantofi, opinci si cizme pentru dansuri populare..., incaltaminte pentru teatre, balerini pentru dansuri, sandale si pantofi pentru dansuri...Incaltaminte din piele in serie si la comanda Numere de la 39 la 48 ! Vizitati..