Paratrasnet PDA Star - LPS

Report abuse Categorie: Electrice
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Paratrasnete cu dispozitiv de amorsare produse de catre firma franceza Lightning Protection Systems, al caror direct importator si distribuitor este firma noastra,

Paratrasnete cu dispozitiv de amorsare produse de catre firma franceza Lightning Protection Systems, al caror direct importator si distribuitor este firma noastra, SC ROMIND T&G SRL.

Avand la baza tehnologia ESE (Early Streamer Emission) si utilizand o tehnica de amorsare foarte avansata purtand denumirea SPARKOVER TRIGGERING SYSTEM, paratrasnetele cu dispozitiv de amorsare STAR sunt optimizate pentru a oferi protectie constructiilor de orice natura sau spatii deschise (terenuri de fotbal sau de golf, constructii civile sau industriale).

Fabricate din inox de inalta calitate, intr-o gama coloristica de 48 nuante de culori (in functie de dorinta clientului) se incadreaza perfect in arhitectura cladirii.

Paratrasnetele STAR sunt impartite in patru categorii, in functie de avansul de amorsare:
1. STAR2.10 - 10 microsecunde
2. STAR3.25 - 25 microsecunde
3. STAR6.45 - 45 microsecunde
4. STAR6.60 - 60 microsecunde

Raze de protectie de pana la 107m, la o inaltime de montare fata de cladire H=5m si un nivel de protectie IV, in conformitate cu normativul romanesc I20-2000

GARANTIE 5 ANI

Paratrasnetele STAR sunt AGREMENTATE TEHNIC de catre Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii din cadrul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor.

PROMOTIONAL: 10% DISCOUNT SI TRANSPORT GRATUIT PENTRU ORICE COMANDA EFECTUATA PANA LA 30 IANUARIE 2012

Pentru o oferta completa, nu ezitati sa ne contactati.

Cere oferta pret Paratrasnet PDA Star - LPS


check