Masini si Utilaje Industriale

Roti, rotile si role industriale

Categorie: Masini si Utilaje Industriale
Subcategorie: Diverse
Contact: Numele firma: S.c. Maxmetal Construction S.r.l.
Persoana de contact: Anghel Diana
Adresa: Brasov, Rotbav, Str. Grajd, Nr. 1
Telefon: 0268364201 0743376504
Website: http://www.maxmetal.ro
Pret:
Suna Pentru Pret
   - SAU -    Cere Oferta
Produsele pe care le oferim clientilor nostri se prezinta sub forma unor modele diverse, de la roti fixe, la roti pivotante, roti cu sistem de franare sau prevazute cu suspensie pentru o mai mare capacitate de sustinere.

De asemenea, pentru a optimiza acest aspect, se vor utiliza diverse materiale precum: in componenta rotilor: P.V.C., fonta, cauciuc negru sau gri, roti pneumatice, poliuretan, polipropilena, poliamida in componenta jentilor: plastic, fonta, poliamida, polipropilena, otel, aluminiu.

In plus, oferim piese de schimb pentru rotile achizitionate si consultanta tehnica in ceea ce priveste adecvarea materialului folosit pentru roti la calitatea suprafetei de rulare, rezistenta acestora la temperaturi oscilante si la substante chimice in vederea atingerii performantei calitative.

Garantam calitatea produselor comercializate la cele mai avantajoase si competitive preturi! Pentru a va convinge de aceasta, nu ezitati sa ne contactati pentru a solicita o oferta de pret sau alte detalii tehnice!

check

Alte Produse Roti, rotile si role industriale (10)


Masini si Utilaje Industriale
Diverse
- roti si role pentru sarcini mari de incarcare - roti si role industriale... din poliamida - roti si role industriale din cauciuc plin elastic - roti si role industriale... din poliuretan - roti si role industriale din cauciuc plin standard - roti si role..

Auto& Barci& Vehicule
Diverse
Roti si role industriale din poliamida, lagaruite cu rulmenti, sarcini intre... 125....1700 kg.. diametre cuprinse intre 65......250 mm.. Fixe si oscilante..