SISTEME MECANICE SERIALE ŞI PARALELE

Report abuse Categorie: Diverse
Subcategorie: Cărti - Reviste

Cere oferta pret

A aparut o noua carte in seria Robotica si Mecatronica. Cartea "sisteme mecanice MOBILE SERIALE SI PARALELE" este un curs specializat. Lucrarea reprezinta o viziune stiintifica,

A aparut o noua carte in seria Robotica si Mecatronica.

Cartea "sisteme mecanice MOBILE SERIALE SI PARALELE" este un curs specializat.

Lucrarea reprezinta o viziune stiintifica, unitara, generala, cuprinzatoare si echidistanta a principalelor probleme pe care le ridica sistemele mecanice, mobile, seriale si paralele. Se face o prezentare generala, urmata de studiul geometro-cinematic separat, al structurilor seriale si paralele. Se continua cu o introducere in dinamica acestor sisteme. Structura sistemelor paralele este vizualizata pe scurt. La sistemele seriale se studiaza atat cinematica directa cat si cea indirecta, in vreme ce la sistemele paralele se urmareste numai cinematica indirecta (aceasta fiind mult mai utila). Prezentarea metodelor de baza este strans legata de calculul matricial, care este introdus pas cu pas pentru usurarea intelegerii fiecarei secvente.
Cartea este structurata in 14 capitole, care au avut ca baza de pornire cele 14 cursuri fundamentale pregatite pentru masteranzii de la disciplinele mecatronica, roboti industriali, manipulatori, sudare automatizata, etc.
Lucrarea se adreseaza insa in egala masura tuturor specialistilor, si viitorilor specialisti (studenti) care lucreaza in aceste domenii, sau au tangente cu aceste frumoase discipline: mecatronica, robotica, automatizarea proceselor. Ea poate fi un instrument pretios si pentru proiectantii (designerii) acestor sisteme, pentru cei care construiesc, achizitioneaza, utilizeaza, sau intretin sisteme mecanice mobile seriale sau paralele.


Cartea se plateste online, cu card, si soseste acasa in circa o saptamana. Cand se face plata cu cardul, in urma inscrierii, se lasa si o adresa unde cartea va fi adusa prin posta, sau curier, in functie si de taxa platita.

Ea poate fi achizitionata de la una din adresele webs:
sisteme mecanice seriale si paralele

Sisteme mecanice mobile, seriale siparalele

Cere oferta pret SISTEME MECANICE SERIALE ŞI PARALELE


check