Taieri, carotari, gauri in beton armat

Report abuse Categorie: Constructii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

ZYGO este unul dintre pionerii utilizari sistemelor diamantate de carotare (gauri) in beton din Romania, de aceea suntem capabili sa realizam in timp record orice aplicatie:

ZYGO este unul dintre pionerii utilizari sistemelor diamantate de carotare (gauri) in beton din Romania, de aceea suntem capabili sa realizam in timp record orice aplicatie:
- gauri beton;
- gauri in pereti si plansee din beton armat pentru conducte si cabluri de instalatii sanitare, electrice sau de gaze;
- carotare in beton pentru probe;
- decupaje in pereti si plansee in sistem aa‚¬Å“gaura langa gaura' sau prin lucrari combinate de carotare si taiere sau demolare;
- gauri beton pentru ancore si ancorare cu sisteme chimice hilti
- detectare pozitie armaturi in elemente beton armat;
- gauri beton pentru cosuri de centrale sau hote de bucatarie.
Gaurile sunt realizate cu precizie maxima lasand in interior o suprafata neteda. Gaurirea betonului are ca rezulatat realizarea de gauri perfect rotunde si netede in pereti sau podea. Se foloseste pentru a ajunge la firele electrice, la tevi sau aerisiri.

Toate gaurile sunt realizate cu ajutorul apei asigurand un mediu fara praf.

ZYGO poate realiza gauri in beton armat, caramida sau BCA, cu diametre cuprinse intre 6 mm si 1000 mm si adancimi de pana la 10 m.

ZYGO poate sa asigure calitatea extragerii miezului de beton in cazul utilizarii acestuia pentru testarea sau analiza calitatii betonului.

In industria constructiilor civile sau industriale, perforarea cu tehnica diamantata este cea mai sigura metoda de a strapunge materiale precum caramida, BCA, boltari prin carotare uscata si mai ales beton, beton armat (pereti, plansee, stalpi), beton precomprimat (grinzi, prefabricate) prin carotare umeda.
Aceste metode nu produc zgomote puternice sau vibratii si nu afecteaza structura de rezistenta.

Putem executa perforari in beton de diverse diametre folosind echipament performant in pereti si plansee din beton armat pentru conducte si cabluri de instalatii sanitare si electrice, carotare in beton pentru probe, decupaje in pereti si plansee in sistem gaura langa gaura, perforari pentru coloane de gaze, gauri pentru ancore, gauri hote de bucatarie. Folosind perforarile gaura langa gaura pot fi executate dislocari de pereti sau decupari pentru usi, ferestre, gauri aerisire.

Carotarea diamantata a betonului este un proces de gaurire economic, rapid si curat, o metoda de facut gauri in beton a carei cerere s-a marit foarte mult in ultimii ani.

Spre deosebire de instrumentele de percutie rotative, procesul de carotare umeda diamantata nu provoaca vibratii in structura betonului.

Solutiile oferite de firma noastra prin echipamentele specializate si forta de munca calificata duce la reducerea costurilor si a timpului de executie prin optimizarea lucrarii de carotare.

Experienta acumulata de-a lungul lucrarilor finalizate cu succes ne califica pentru lucrari complexe de carotare in beton (gauri in beton) cu diverse diametre atat pe santiere cat si in mediul casnic.

http://www.zygo.ro

Cere oferta pret Taieri, carotari, gauri in beton armat


check

Alte Produse Taieri, carotari, gauri in beton armat