Bere de ghimbir Brassovia Ginger Beer

Report abuse Categorie: Alimente si Bauturi
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

BRASSOVIA GINGER BEERaa€za - Bere de Ghimbiraa€za fara Alcool 0,33 L Ambalaj: Sticla Gramaj/Cantitate: 330 ml Adevarata poveste a Berii de Ghimbir Este o bere fara alcool,

BRASSOVIA GINGER BEERaa€za - Bere de Ghimbiraa€za fara Alcool 0,33 L

Ambalaj: Sticla
Gramaj/Cantitate: 330 ml


Adevarata poveste a Berii de Ghimbir

Este o bere fara alcool, obtinuta mai ales din radacina uscata de ghimbir si miere. Era la mare pret in Dacia Antica care se intindea de la Muntii Padurea Neagra(actuala Germanie) pana la Marea Azov, principalul producator din acele vremuri gasindu-se in Cetatea Brassovia de pe Muntele Timpului (TAMPA). In anul 106, conducatorii Romei au invadat Dacia (cucerind doar 15% din teritoriu), unul din motivele razboiului fiind si concurenta acerba pe care dacii o faceau romanilor.

Ulterior ea s-a raspandit in intregul Imperiu Roman, iar aa‚¬Å“Ultima Legiune', care era formata si din luptatori daci, a dus-o in Britania. A fost uitata timp de secole pana cand in anul 1717 reteta a fost redescoperita in Anglia de dr. James Anderson.

Datorita caracteristicilor terapeutice pe care le avea, bautura a devenit foarte populara in Anglia ducand la functionarea a peste 3000 de fabrici. Reteta avea sa traverseze oceanul cu ajutorul lui Benjamin Franklin, cucerind astfel preferintele si inimile locuitorilor Americii.

Dupa secole de perindat prin lume Berea de Ghimbir s-a intors acasa in varianta originala; pentru ca productia ei poarta un mare secret: Acela ca la prepararea ei trebuie folosita doar Apa din Carpati - Apa celor 7 Cetati - Apa din Ardeal, Gradina Edenului Primordial.

--------------------------------------------------

Caracteristici Terapeutice

Datorita continutului ridicat de Gingerol, produsul stimuleaza circulatia, este revigorant, antioxidant, usor afrodisiac, antireumatic, stimuleaza digestia; combate senzatiile de voma - fiind foarte eficienta in tratarea raului de masina, raului de mare si raului de avion; este un bun remediu pentru durerile de ficat, starile de astenie si oboseala; este antioxidant si vasodilatator; reduce riscul formarii de cheaguri de sange; combate cu succes greturile provocate de chimioterapie; amelioreaza durerile menstruale.

La ora actuala LABORATOARELE MERLIN desfasoara cercetari stiintifice aprofundate in vederea folosirii Berii de Ghimbir pentru prevenirea anevrismelor cerebrale; reducerea colesterolului; ameliorarea durerilor artritei reumatoide precum si prevenirea tumorilor cancerigene.

A se consuma de preferinta rece

Ingrediente: apa carbogazoasa, radacina de ghimbir, conservant natural - salix alba, dioxid de carbon, chinina, conuri de hamei, lamaie, miere de albine.

Prezenta unor sedimente este naturala! Agitati inainte de consum!

A se depozita in locuri curate, racoroase, la temperaturi sub 25 A°C, ferite de inghet si razele soarelui.
-A se evita variatiile bruste de temperatura.
Nu este recomandat bolnavilor de diabet fara acordul medicului.

Producator cu sistem de management al sigurantei alimentului conform ISO 22000 : 2005 CERTIFICAT ISO NR. 45983

In cadrul ciclului de productie se folosesc utilaje agrementate ISO 9001/94 si ISO 14001/2001

Produs si imbuteliat de Laboratoarele Merlin
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la tel.: 0724 743434

Web: http://www.laboratoarelemerlin.ro

Cere oferta pret Bere de ghimbir Brassovia Ginger Beer


check