Castiga intr-e 1600$ si 25000$ pe luna garantat!

Report abuse Categorie: Servicii
Subcategorie: Alte servicii

Cere oferta pret

Club Asteria a creat un program unic de recompensare pentru membrii sai. Dupa ce te-ai inscris ca membru gratuit poti alege abonamentul Silver (10 $/luna) sau abonamentul Gold (20 $/luna,

Club Asteria a creat un program unic de recompensare pentru membrii sai. Dupa ce te-ai inscris ca membru gratuit poti alege abonamentul Silver (10 $/luna) sau abonamentul Gold (20 $/luna, il recomand) si la fiecare ai anumite facilitati. Majoritatea covarsitoare alege Gold pentru ca e mai rentabil. In schimbul celor 20 $ primesti 20 de asterios care sunt un fel de puncte in sistem si care se inmultesc saptamanal cu cateva procente (poate ajunge chiar la 10%). E ceva similar cu o dobanda de la banca doar ca e mult mai mare, acei asterios sunt ca un fel de actiuni. Din acest castig saptamanal 80% se converteste automat in asterios iar 20% ii poti scoate in bani sau poti cumpara asterios. Poti oricand sa cumperi asterios si faci si mai multi bani. In acest mod cam dupa un an si jumatate (sau poate ceva mai mult) ajungi sa castigi 1600 $/luna fara sa recrutezi persoane, doar platind cate 20 $ cateva luni la inceput pentru ca apoi iti platesti abonamentul din castiguri. As vrea sa punctez aici un aspect important: Club Asteria nu dezvolta o schema Ponzi sau ceva ilegal ci pur si simplu imparte cu membri sai o parte din profitul pe care il are in urma vanzari produselor sale si tocmai din acest motiv compania nu ne incurajeaza sa inscriem persoane care sa intre in sistem doar pentru acest program de recompensare. Pe de alta parte nu are nimeni obligatia sa cumpere produse.
Daca acest castig de 400 $/saptamana ti se pare fabulos vreau sa iti arat adevaratul motiv pentru care afacerea Club Asteria mi se pare superba. Sa vezi ce recompense primesti inscriind persoane in sistem. Daca esti Silver primesti cate 4.50 $/luna pentru fiecare membru Silver sau Gold inscris de tine iar daca esti Gold primesti cate 4.50 $/luna pentru cei Silver si cate 9 $/luna pentru fiecare membru Gold inscris de tine. In plus castigi si 10% din cati asterios cumpara directii tai. Facand un calcul simplu poti spune ca scoti din buzunar 20 $ doar prima luna pentru ca pana trebuie sa platesti a doua luna sigur ai macar 2 persoane inscrise cu Gold si cu ce se aduna din castigurile saptamanale ai bani pentru abonament. Cu 1000 $ poti deveni director si ai venit din reteaua ta pe langa cei 9 $/luna de inscris Gold si primesti matching bonus 2000 de asterios (deci dublu) si iti dai seama cum se inmultesc banii. Atentie: matching bonusul mai e valabil pana in 31 martie. Stiu romani care au platit cate 1000 $ la Club Asteria. In trecut au fost persoane care au castigat sume mari dar Club Asteria a schimbat putin regulile si limiteaza castigul maxim la 25000 $/luna tocmai pentru ca se vrea o afacere pentru cei multi care nu au asa multe posibilitati.
Pentru inscrieri accesati urmatorul link:
https://club-asteria.com/member/register"refid=191182

Cere oferta pret Castiga intr-e 1600$ si 25000$ pe luna garantat!


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us