Consultanta ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

Report abuse Categorie: Servicii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Consultanta in implementarea sistemelor de management (iso 9001, iso 14001, ohsas 18001). Pentru implementarea acestora se parcurg urmatoarele etape: 1.

Consultanta in implementarea sistemelor de management (iso 9001, iso 14001, ohsas 18001). Pentru implementarea acestora se parcurg urmatoarele etape:
1. Analiza de diagnoza initiala care are ca obiective cunoasterea firmei si compararea sistemului de management existent cu cerintele standardului de referinta.
2. Proiectarea sistemului de management care are ca obiectiv principal stabilirea structurii documentatiei sistemului ce urmeaza a fi implementat si un plan pentru atingerea acestui obiectiv.
3. Instruirea managementului firmei cu cerintele standardului de referinta si cu continutul documentatiei sistemului de management.
4. Elaborarea documentatiei sistemului de management ce urmeaza a fi implementat si care cuprinde in principal : manualul sistemului, procedurile sistemului, instructiuni de lucru / descrieri de procese, alte documente ale sistemului.
5. Implementarea sistemului prin instruirea angajatilor firmei referitor la procedurile interne in baza carora urmeaza sa-si desfasoare activitatea.
6. Audit intern (audit pre-certificare) care presupune efectuarea unui audit al sistemului de management implementat raportat la cerintele standardului de referinta.
7. Asistenta la auditul de certificare.

Mentenanta sistemului de management.

Avantajele implementarii sistemului iso 9001 in organizatia dumneavoastra:

* Imbunatatirea continua a produselor/serviciilor organizatiei dumneavoastra prin identificarea si corectia neconformitatilor;
* Cresterea competitivitatii produselor/serviciilor organizatiei;
* Cresterea eficientei intregii activitati a organizatiei;
* Coordonarea si controlul in mod sistematic si transparent a intregii organizatii de catre management;
* Cresterea satisfactiei clientilor si a increderii acestora in organizatie;
* Prioritate la licitatii in fata altor concurenti, care nu sunt certificati ISO 9001;
* Cresterea increderii partenerilor de afaceri interni, dar mai ales externi in organizatie;

iar toate acestea vor determina:
* Cresterea cifrei de afaceri si a profitului.

Pentru contractele incheiate pana la 30.05.2008, acordam o reducere de pret de 10 %. Detalii pe http://www.itpfinance.ro

Cere oferta pret Consultanta ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001


check

Alte Produse Consultanta ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us