Crema tartinabila cu pasta de alune Anamia

Cere oferta pret

Crema cu pasta de alune Anamia este special conceputa pentru utilizarea in patiserii, brutarii si cofetarii. Crema are culoare maro, gust placut de cacao naturala,

Crema cu pasta de alune Anamia este special conceputa pentru utilizarea in patiserii, brutarii si cofetarii.

Crema are culoare maro, gust placut de cacao naturala, este tartinabila la temperaturi peste 18 A° C si are un comportament general potrivit pentru umplerea diverselor produse de patiserie si cofetarie.

Prin utilizarea materiilor prime selectionate cu grija si procesul tehnologic riguros, noi asiguram cremei urmatoarele caracteristici: - aroma, gust, culoare, proprietati excelente pentru a crea un produs atractiv;
- comportament adecvat la aplicare prin injectare in produse inainte cat si dupa coacere;
- caracteristicile tehnologice adecvate pentru a fi utilizata pe orice linie tehnologica.

Caracteristici organoleptice: - Aspect: crema, nu se admit urme de infestare
- Culoare: brun-inchis
- Miros si Gust: placut, caracteristic tipului de crema, fara senzatia de asprime la gust, nu se admite
miros si gust strain (de ranced, de mucegai).

Caracteristici fizico-chimice si microbiologice: - Grasime % min 34,5 STAS 2213/11-69
- Umiditate % maxim 1,0 OMS 611/1995
- Zahar total % max 52 STAS 2213/12-70
- Cenusa totala insolubila in HCL 10%, % maxim 0,2 OMS 611/1995
- Plumb mg/kg max 1 STAS 2213/13-69
- Bacterii coliforme Absent OMS 611/1995
- Salmonella Absent OMS 611/1995
- Drojdii si mucegaiuri /10g Max. 100 OMS 611/1995
- Valoare energetica / 100 gr. produs 541 Kcal.

Cere oferta pret Crema tartinabila cu pasta de alune Anamia


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us