Cuptor tip tunel (pizza si covrigi) si malaxor

Report abuse Categorie: Diverse
Subcategorie: Afaceri - Industrie

Cere oferta pret

cuptor tip tunel, electric, trifazic, capacitate productie 400-500 covrigi pe ora, posibilitatea reglarii pasului la banda si a temperaturii, temperatura maxima de coacere fiind de 300* C.

cuptor tip tunel, electric, trifazic, capacitate productie 400-500 covrigi pe ora, posibilitatea reglarii pasului la banda si a temperaturii, temperatura maxima de coacere fiind de 300* C. Viteza benzii se adapteaza automat temperaturii de pe cuptor, astfel incat, daca pe cuptor, scade temperatura cu, cateva grade, banda pleaca cu 1-2 secunde mai tarziu decat este programata sa o faca. Este prevazut frontal cu un capac rabatabil care impiedica circulatia in exces a aerului (implicit scaderea brusca a temperaturii pe cuptor si drept urmare, deteriorarea/ necoacerea corespunzatoare a produselor aflate in acel moment in interior), daca este amplasat intr-o zona in care se creeaza repetat, curenti de aer, datorita structurii spatiului in care se desfasoara activitatea. Dimensiuni: L - 1960 mm; l - 900 mm; H - 1000 mm. Confectionat integral din inox, pretul include suport detasabil pe roti confectionat din otel inoxidabil. Pret - 3800 E negociabil
Malaxor, trifazic, poate fi adaptat la 220 V, capacitate, 50-60 l, productivitate, peste 100 kg aluat/h (nu la-m folosit niciodata la capacitate maxima nefiind necesar pentru activitatea desfasurata de mine). Dimensiuni: L - 930 mm; l - 550 mm; H - 1300. Pret - 1250 E negociabil.
Precizez ca nu ma ocup cu vanzarea/ distributia de asemenea echipamente, nu sunt dealer/ bisnitar de atare aparate, pur si simplu imi reorganizez activitatea si sunt nevoit sa vand aceste echipamente. Nu au un an de folosinta si au fost folosite, mult sub capacitatea lor de productie.
Persoana contact: Isofache Viorel. Tel: 0762333083.

Cere oferta pret Cuptor tip tunel (pizza si covrigi) si malaxor


check

Alte Produse Cuptor tip tunel (pizza si covrigi) si malaxor

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us