Curs Auditor ef IRCA ISO 27001

Report abuse Categorie: Servicii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Durata: 5 zile Grup tinta: Aceasta instruire se adreseaza persoanelor responsabile cu securitatea sistemelor informatice, reprezentantilor managementului si managerilor de proiect din domeniul international al securitatii sistemelor informatice.

Durata: 5 zile

Grup tinta: Aceasta instruire se adreseaza persoanelor responsabile cu securitatea sistemelor informatice, reprezentantilor managementului si managerilor de proiect din domeniul international al securitatii sistemelor informatice.

Conditii de inscriere: Cursul si examinarea se vor desfasura in limba engleza. De asemenea, este necesara parcurgerea modulului e-learning furnizat, respectiv a chestionarului ce trebuie completat inaintea inceperii cursului.

Tematica: Sistemul de management al securitatii informatiei: iso 27001 ff., ISO 17799, ISO 13335, standardul BSI etc.; Introducere si interpretare; Managementul riscului in domeniul securitatii informatiei; Pregatirea pentru audit: Conditii generale si legale; Definirea obiectivelor; Pregatirea planului de audit; Auditati si interviuri; Verificari; Pregatirea listei de verificare; Logare, monitorizare, teste de intruziune;

Realizarea auditului:Interviurile; Aplicarea listei de verificare; Tehnici de auditare; Documentarea; Situatii de audit special si moduri de a face fata dificultatilor; Inspectiile; Aplicarea planului de audit; Recomandari si sfaturi; Documentatia; Testarea contra intruziunilor; Bune practici (de exemplu Secure iT);
Raportul de audit si activitatile de urmarire:Rezultatele auditului; Actiuni corective; Raportarea si sinteza pentru managementul de varf.

Forme de evaluare: Proba scrisa: chestionare de examinare tip grila. Participantilor care promoveaza examenul li se acorda certificate emise de catre IRCA prin TAƒÅ“V Rheinland Bildung und Consulting GmbH, organism de certificare personal autorizat IRCA (AO 17216).

IRCA este cel mai vechi, recunoscut si respectat organism de certificare a auditorilor. In momentul de fata, in intreaga lume exista peste 90 de organizatii de training aprobate IRCA, ce livreaza mai mult de 5.000 de cursuri pe an, in 100 de tari (http://www.irca.org).

Cere oferta pret Curs Auditor ef IRCA ISO 27001


check