Curs auditor Intern HACCP si ISO 22000:2005

Report abuse Categorie: Servicii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

EuroConsult Plus, Reprezentant TUV Austria Romania, face inscrieri pentru cursul de: auditor intern pentru Sisteme de Management al Sigurantei alimentelor conform HACCP si SR EN iso 22000:

EuroConsult Plus, Reprezentant TUV Austria Romania, face inscrieri pentru cursul de:
auditor intern pentru Sisteme de Management al Sigurantei alimentelor conform HACCP si SR EN iso 22000:2005

Cursul se va desfasura pe parcursul a trei zile, care se vor stabili dupa formarea grupei de 12 participanti.
Locul de desfasurare: Sala de curs Quartz Matrix din Bd. Carol I Nr. 5 Iasi, zilnic intre orele 9.00 - 16.30.

Obiectivul cursului:
Intelegerea elementelor de baza in vederea planificarii si dezvoltarii de produse sigure (in conformitate cu aa‚¬Å¾Reglementarea UE 852/2004 EC - privind regulile generale pentru igiena produselor alimentare' si cu SR EN 22000:2005) si insusirea cerintelor privind siguranta alimentelor.

Subiecte abordate:
Politica referitoare la siguranta alimentului, Selectarea si instruirea echipei HACCP, Diagrame de flux, Identificarea riscurilor, Evaluarea riscurilor si masuri de control, Stabilirea punctelor critice de control si a punctelor de atentie, Stabilirea valorilor standard si a limitelor critice, Monitorizarea in Punctele Critice de Control, Actiuni corective
Documentatia Sistemului HACCP
Verificarea Sistemului HACCP, Auditarea Sistemului HACCP conform iso 22000:2005, Certificarea Sistemului de management al sigurantei alimentului, Relatia dintre SMC - ISO 9001 : 2008, ISO 22000:2005 si Sistemul HACCP,
Tipuri de audit, cerintele si procedura de audit, pregatirea, desfasurarea si evaluarea auditului intern.

Cui se adreseaza cursul"

- Reprezentantilor managementului pentru Siguranta / Calitate; Directori Calitate, Directori generali; Sefi de compartimente/ Departamente
- Persoanelor care fac/vor face parte din echipa de audit intern pentru sistemul de management al sigurantei alimentare al unei organizatii care doreste sa implementeze sau care a implementat un astel de sistem.

Certificat: Participantilor care promoveaza testul (test grila in ultima zi de curs) li se acorda certificate nominale recunoscute international din partea organismului de certificare TAƒÅ“V Austria Romania, divizia Akademia. Certificatul permite posesorilor sa foloseasca titulatura de aa‚¬a„¢aa‚¬a„¢auditor intern pentru Sisteme de Management al Sigurantei alimentare conform haccp si iso 22000:2005' si sa desfasoare toate activitatile specifice.

Trainer:
Cursul va fi sustinut de un trainer-auditor extern inregistrat TUV CERT si certificat DCQ - EOQ (Organizatia Europeana pentru Calitate), specialist cu o experienta bogata in domeniul calitatii.

Pret:
Pretul cursului este de 890 RON + TVA / participant si include: certificatul in limba romana, suportul de curs, bauturi racoritoare si cafele in pauze. Pentru eliberarea unui certificat in limba engleza sau germana se percepe taxa de 60 RON + tva.
Discount: 10% pentru 3 persoane din aceeasi organizatie.

Solicitati FORMULARUL DE INSCRIERE si relatii suplimentare la tel: 0232-255009; 0742-648315

Cere oferta pret Curs auditor Intern HACCP si ISO 22000:2005


check

Alte Produse Curs auditor Intern HACCP si ISO 22000:2005

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us