Curs Auditor intern laboratoare cf. ISO 17025:2005

Report abuse Categorie: Servicii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

DURATA: 3 zile CONTINUT: Cursul este realizat pe tendintele viitoare de dezvoltare a bunelor practici in aceasta activitate, in tara noastra, nefiind o simpla reflectare a practicilor curente de audit.

DURATA: 3 zile

CONTINUT: Cursul este realizat pe tendintele viitoare de dezvoltare a bunelor practici in aceasta activitate, in tara noastra, nefiind o simpla reflectare a practicilor curente de audit. In acest fel se obtine alinierea la Standardele internationale si la conceptia UE, in ceea ce priveste auditul intern si o informare a auditorilor sistemelor de management al calitatii din laboratoarele de incercari si etalonari, despre felul in care pot sa faca trecerea de la practicile curente de audit, la auditul modern orientat spre riscuri.
Cursul explica diferenta dintre auditul de regularitate si auditul pe baza de risc.
De asemenea cursul prezinta modul in care auditorii din laboratoarele de incercari si etalonari pot avea o abordare proactiva si bine gandita in care pot si doresc sa schimbe procesele de management si operatiunile existente acolo unde considera ca sunt neadecvate, ineficiente sau ca nu functioneaza cum ar trebui.
Pentru a avea un plus de valoare si un caracter practic, cursul nu este doar teoretic, ci mai degraba interactiv si include exercitii, studii de caz, feedback si discutii.

CONDITII/CERINTE: Este recomandat ca participantii sa cunoasca cerintele: - SR EN ISO/CEI 17025 - Cerinte generale pentru competenta laboratoarelor de incercari si etalonari;
- SR EN ISO 19011 - Ghid pentru auditarea sistemelor de management al calitatii si/sau mediu;
- SR 13251 - Vocabular international de termeni fundamentali si generali in metrologie (VIM);
- SR EN ISO/CEI 17000 - Evaluarea conformitatii. Vocabular si principii generale.
Eventual sa aiba absolvit un curs de Initiere in SR EN ISO/CEI 17025 - Cerinte generale pentru competenta laboratoarelor de incercari si etalonari.

GRUP TINTA: Auditorii, reprezentantii managementului, sefii si loctiitorii acestora din laboratoarele de incercari si/sau etalonari.

REDUCERI: - 16% daca participati la cursuri ca persoana fizica;
- 5% pentru participarea la al doilea curs din programa TUV Austria Romania;
- 10% pentru participarea la la treilea curs din programa TUV Austria Romania;
- 5% daca firma este certificata de TUV Austria Romania sau daca are semnat contract de servicii industriale cu aceasta;
- 5% pentru 2 persoane inscrise din cadrul aceleasi firme, pentru un curs;
- 10% pentru minim 3 persoane din cadrul aceleasi firme, pentru un curs.
Se acorda o singura reducere, cea cu valoarea procentuala cea mai mare. Reducerea se aplica la valoarea fara TVA.

FINALIZARE: Participantilor care promoveaza examenul li se acorda certificate in limba romana din partea TUV Austria Romania.

INFO: Pentru a participa la acest curs va rugam sa completati si sa trimiteti formularul de inscriere atasat prin fax sau e-mail catre TUV Austria Romania.

Cere oferta pret Curs Auditor intern laboratoare cf. ISO 17025:2005


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us