Dezinfectie terapeutica (in focar) in Craiova - Dolj

Report abuse Categorie: Servicii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Dezinfectia este o metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea din mediul inconjurator a anumitor microorganisme si bacterii daunatoare sanatatii.

Dezinfectia este o metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea din mediul inconjurator a
anumitor microorganisme si bacterii daunatoare sanatatii.

Dezinfectia se poate realiza in doua moduri: preventiv, terapeutic.

Profilactic (preventiv) pentru distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni,care in mod normal constituie flora microbiana locala si se dezvolta influentind negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor.

Terapeutic (in focar) se efectueaza pentru combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul aparitiei primelor cazuri de boala si pina la lichidarea focarului, mpiedicindu-se raspandirea in masa a bolilor.

Pentru o dezinfectie rapida si eficienta utilizam metoda dezinfectiei prin atomizare.

Aceasta se face cu ajutorul unei aparaturi speciale care realizeaza aerosolizarea dezinfectantului in spatiile respective, in timp de citeva minute aerosolii dezinfectanti din incapere realizeaza distrugerea microaeroflorei si dezodorizeaza aerul. Sedimentind aerosolii formeaza pe toate suprafetele incaperii o pelicula foarte fina, foarte activa si persistenta in timp, care actioneaza asupra germenilor existenti pe acestea.

Inainte de a realiza propriu-zisa dezinfectie specialistii nostrii au in vedere si anumite norme tehnice fara de care dezinfectia nu ar fi o reusita sigura.

De aceea specialistii nostrii au in vedere:
1. Analiza germenilor patogeni asupra carora se actioneaza si a celor existenti in focar, sub aspectul rezistentei lor fata de agentii fizici si chimici utilizati;
2. Stabilirea cailor de eliminare si de difuzare a acestora in mediul inconjurator sub aspect cantitativ si al rezistentei lor fata de mijloacele de dezinfectie;
3. Starea fizico - chimica a materialelor si obiectelor supuse dezinfectiei cunoasterea efectelor distructive a dezinfectantului asupra acestora, pentru preintampinarea eventualele pierderi economice;
4. Conditiile de mediu, temperatura, umiditate in care se face dezinfectia.

Beneficiem de posibilitatea folisirii de substante dezinfectante cu spectru larg bactericid, funcicid si algicid care se regasesc in lista produselor pesticide avizate pentru profilaxia sanitar-umana elaborata de Ministerul Sanatatii.

Se recomanda a fi folosite in spitale (dezinfectarea instrumentarului medical infectat), industria alimentara, sali sportive, localuri publice, hoteluri etc.

Cere oferta pret Dezinfectie terapeutica (in focar) in Craiova - Dolj


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us