Gelatina alimentara

Report abuse Categorie: Alimente si Bauturi
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Intrebuintare: gelatina este o substantAƒA£ gAƒA£lbuie, cu gust si miros specific, care se foloseste la prepararea bAƒA£uturilor, rAƒA£citurilor,

Intrebuintare: gelatina este o substantAƒA£ gAƒA£lbuie, cu gust si miros specific, care se foloseste la prepararea bAƒA£uturilor, rAƒA£citurilor, prAƒA£jiturilor, cremelor si dulcetilor.

In vinificatie: o parte gelatinAƒA£ si cinci pAƒA£rti apAƒA£ rece, pa care-l adAƒA£ugAƒA£m prin omogenizare continuAƒA£, dupAƒA£ care lAƒA£sAƒA£m o jumAƒA£tate de orAƒA£ sAƒA£ se umfle.

DacAƒA£ rAƒA£mane apAƒA£ deasupra o aruncAƒA£m, dupAƒA£ care punem 5-10 pAƒA£rti apAƒA£ caldAƒA£ dar nu fierbinte (40-50 A°C). Preparatul se va folosi cat mai repede posibil.

De obicei se foloseste impreunAƒA£ cu un tanin. Doza recomandatAƒA£: 5-10 gr la 100 litri vin.

Pentru rAƒA£cituri (4-5 farfurii): 4-5 lingurite, pentru aspic: 100 ml apAƒA£ cu 2 lingurite de gelatinAƒA£, la jeleu de fructe: 100 ml apAƒA£ cu 2 lingurite de galatinAƒA£ rase.

Se pAƒA£streazAƒA£ in loc rAƒA£coros, ferit de umiditate si mirosuri strAƒA£ine.

Cere oferta pret Gelatina alimentara


check