Linie pentru patiserie Patyline

Report abuse Categorie: Alimente si Bauturi
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Reprezinta solutia eficienta pentru realizarea, la o calitate constanta, de: strudele, pateuri, saleuri, cozonaci, pizza, cornuri, gogosi, etc. Daca doriti sa obtineti alte tipuri de produse sau doriti sa asistati la o demonstratie,

Reprezinta solutia eficienta pentru realizarea, la o calitate constanta, de: strudele, pateuri, saleuri, cozonaci, pizza, cornuri, gogosi, etc.

Daca doriti sa obtineti alte tipuri de produse sau doriti sa asistati la o demonstratie, va rugam sa ne contactati.

Linia de patiserie patyline include:
Masa de baza cu banda
- cu suport pentru valturi, capac de protectie transparent, blat la 200 mm de la podea, 4 roti pivotante (2 cu frana), rastel pentru 16 tavi 600 x 400 (sau 8 tavi 580 x 780 mm), 2 suprti extensibili pentru tava 600 x 400mm, 2 cutite pentru curatare banda la interior si exterior + tavi colectare resturi.

Cutit cu rola pentru taiat transversal (+ comanda electonica)
- cu reglaj electronic pentru: Latime taiere transversala [1 - 40 cm], Numar de taieri transversale [1 - 99 buc.], Temporizare intre taieturi [1 - 99 sec.]
Actionare pneumatica

Dozator cu piston pentru umplutura
- pentru 1 rand, 1 - 3 puncte la 40 mm intre ele.
0 - 30 g / actionare, capacitate rezervor: 2 l
Stare umplutura: semifluida sau pasta, inclusiv bucati de pana la 8 mm diametrul.
Actionare manuala

Optional pentru linia de patiserie patyline:
Ghidaj indepartare surplus margini
- set 2 ghidaje (stanga + dreapta) pentru indepartat marginile de aluat in surplus;
- vas pentru colectare.

Cutit cu role pentru taiat / marcat longitudinal
- ax cutit cu opritor la capete
- cutit rola pentru taiat, diametru: 120 mm
- cutit rola pentru marcat, diametru: 115 mm

Cutit pentru taiat transversal (*doar in cazul mesei fara comanda electronica)
- lungime taietura: 80 / 100 / 120 / 140 mm
- alte dimensiuni: la cerere

Cutit pentru decupat triunghiuri (*cornuri, croasante)
- intre 2 - 5 randuri de triunghiuri dimensiuni standard
- alte dimensiuni: la cerere

Cutit pentru decupat rotund
- intre 4 - 6 randuri, diametrul: 80 / 100 / 120 / 180 mm
- alte dimensiuni: la cerere

Cutit pentru decupat oval
- 130x100 mm, 4 randuri / 185x130 mm, 3 randuri
- alte dimensiuni: la cerere

Cutite pentru decor (* strudele, minipateuri, etc.)
- ax cutit cu opritor la capete
- cutit pentru 1 rand cu latimea de 20 / 40 mm model: drept, inclinat, grilaj
- alte dimensiuni / modele: la cerere

Cap de calibrare
- ajuta la mentinerea constanta a grosimii, in special la aluaturile dospite si asigura continuitatea benzii de aluat
- dimensiuni [Lxlxh]: 1.350 x 1.100 x 1.300 mm
- banda de incarcare [Lxl]: 1.000 x 630 mm
- reglare manuala a grosimii de laminare: 0,5 - 30 mm
- reglare electronica a vitezei benzii: 1 - 5 m / sec.
- alimentare 380 V / 0,25 kW

Dozator cu 4 pistoane pentru umplutura
- pentru 4 randuri, 1 - 2 puncte la 20 mm intre ele
- 5 - 30 g / rand / dozare, capacitate rezervor: 14 l
- stare umplutura: semifluida sau pasta, inclusiv bucati de pana la 8 mm diametrul
- actionare pneumatica, pana la 30 dozari / min.

Dispozitiv pentru rulat (* melci, cozonac, etc.)
- dimensiuni rola [Lungime x diam.]: 1.000 x 80 mm
- reglare electronica a vitezei de rulare
- alimentare 380 V / 0,25 kW.

Cere oferta pret Linie pentru patiserie Patyline


check