Paleta iberica, jambon

Cere oferta pret

Paleta iberica Ingrediente : jambon iberic si sare. Pulpele de porc se matureaza lent in zonele muntoase cu climat temperat, cu aer uscat in timpul verii si ierni cu temperaturi scazute.

Paleta iberica

Ingrediente : jambon iberic si sare.

Pulpele de porc se matureaza lent in zonele muntoase cu climat temperat, cu aer uscat in timpul verii si ierni cu temperaturi scazute. Sararea acestora se face si astazi precum odinioara, cu sare extrasa, rafinata si purificata din Marea Mediterana,urmand apoi un proces gradual si natural de transformare si maturare a pulpelor in jamboane crud-uscate.

Acest proces unic si complex de ma A¬turare - uscare dureaza intre 7 si 36 luni de zile pentru fiecare jambon, in functie de particularitatile acestuia si de calitatea dorita.

http://www.specialitatispaniole.ro
http://www.specialitatispaniole.ro

Cere oferta pret Paleta iberica, jambon


check