Pansament Tegaderm cu alginat 90112-90114

Cere oferta pret

Pansamentul cu alginat de calciu din alge brune este natural si simplu de folosit. Aceste pansamente sunt indicate pentru tratarea plagilor superficiale pana la cele adanci (de ex.

Pansamentul cu alginat de calciu din alge brune este natural si simplu de folosit. Aceste pansamente sunt indicate pentru tratarea plagilor superficiale pana la cele adanci (de ex. decubit stadiu IV) in cazul exudarii puternice si pentru plagile infectate.

Ele pot fi folosite si pentru decubit, ulcer arterial, venos sau diabetic precum si pentru punctele de donatie a grefelor de piele, plagi traumatice si alte leziuni dermatice.

3M Tegamen imbina capacitatea mare de absortie cu rezistenta deosebita a structurii materialului. Pansamentul se poate indeparta complet cu ajutorul unei pensete. Este potrivit in special pentru plagi cu exudare, granulare si plagi infectate Pansamentul 3M Tegaden cu alginat de calciu formeaza un gel la contactul cu exudatul: Nu se lipeste de plaga Poate fi indepartat usor si fara dureri Rana este curatata si mentinuta curata cu ajutorul unor alginate naturale Pansamentul are o structura unica de gel solid

Impiedica macerarea pielii si alunecarea pansamentului Este disponibil in diferite dimensiuni si forme - pentru toate tipurile de leziuni.

Cere oferta pret Pansament Tegaderm cu alginat 90112-90114


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us