Piept cu piele de Rata

Report abuse Categorie: Alimente si Bauturi
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Pieptul de rata este produs congelat, ambalat individual si cantereste aproximativ 150 grame bucata. Reteta: Piept de Rata cu fructe Ingrediente: - 1 kg Piept de Rata,

Pieptul de rata este produs congelat, ambalat individual si cantereste aproximativ 150 grame bucata.

Reteta: Piept de Rata cu fructe
Ingrediente:
- 1 kg Piept de Rata,
- 1 portocala,
- 1 kiwi,
- 1 mar,
- 1 para,
- 1 strugure,
- 1 cutie compot de ananas,
- 100 g unt,
- 100 g bulion,
- 300 g zahar,
- 2 g piper,
- 3 g sare.

Pentru marinare:

- l vin,
- l otet de vin,
- 1 l apa,
- 1 capa,
- 1 morcov,
- 1 radacina patrunjel,
- cateva boabe de piper,
- 1-2 foi de dafin.

Preparare: Pipetul de rata se tina in marinata rece peste noapte.
Se scoate din marinata, se spala si se sterge.
Apoi pieptul se sareaza, se condimenteaza si se baga la cuptor, unde se tine o ora.
Se scoate se transeaza fasii subtiri si se decoreaza cu sosul obtinut din zahar caramel, fructe, bullion si unt.
Sugestie:Se serveste fara garnituri cu un pahar de vin alb sec.

Shipping Weight: 0.15 kg.

Cere oferta pret Piept cu piele de Rata


check

Alte Produse Piept cu piele de Rata