Pui piept dezosat fara piele

Report abuse Categorie: Altele
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Se obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati ,fara os desprinzanduse masa musculara de pe osul sternal ,indepartandu-

Se obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati ,fara os desprinzanduse masa musculara de pe osul sternal ,indepartandu-se sternul, clavicula coastele,partile cartilaginoase ale sternului si pielea.

Acest produs poate fi ambalat la casoleta sau la punga.

Temperatura de pastrare se realizeaza in functie de tipul produsului.Pentru produs in stare refrigerata temperatura de pastrare este de la 0 garde celsius pana maxim + 4 grade celsius determinata inprofunzime, timp de 5 zile de la data fabricatiei, iar pentru produs in stare congelata temperatura de pastrare este de minim -12 grade celsius determinata in profunzime timp de 12 luni de data fabricatiei.

Produsul poate fi ambalat in gramaje cuprinse intre 1kg si 1.3 kg pentru casoleta si 1kg si 2.5 kg pentru punga.La cererea clientului dar numai pentru unitatile de procesare a carnii de pasare (restaurante ,shaormerii,chatering-uri, fabrici de preparate, etc) ,ambalarea poate fi facuta si in unitati de ambalate ce depasesc cantitatile mai sus mentionate.
Pieptul de pui dezosat fara piele este un produs de top al gamei de produse Provit.

Provine din materie prima de calitatea I corect dezosat si se preteaza atat pentru consum familial, cat si in zona Horeca. Pieptul dezosat fara piele este un produs bio obtinut din pui in urma hranirii acestora numai cu furaje naturale fara hormoni de crestere si alti ajuvanti.

Fata de alte produse din piata Pieptul de pui dezosat fara piele Provit se deosebeste prin gustul deosebit, textura carnii si timpul scurt de preparare. Produsul se gaseste in reteaua de desfacere a partenerilor nostri.

Cere oferta pret Pui piept dezosat fara piele


check