R2-D2 (10225)

Report abuse Categorie: Diverse
Subcategorie: Jucării - Jocuri

Cere oferta pret

Va prezentam ultima piesa din seria de colectie R2-D2 – cel mai iubit droid din galaxia LEGO Star Wars ! Acum copilul tau are sansa de a-si crea propriile batalii cu figurinele si jucariile LEGO Star Wars de la Legomi Jucarii ,

Va prezentam ultima piesa din seria de colectie R2-D2 – cel mai iubit droid din galaxia LEGO Star Wars !
Acum copilul tau are sansa de a-si crea propriile batalii cu figurinele si jucariile LEGO Star Wars de la Legomi Jucarii ,la cel mai mic pret, printre care si R2-D2 (10225)
Vi-l prezentam pe emblematicul R2-D2, asa cum nu l-ati mai vazut vreodata. Favoritul tuturor, droidul din galaxia Star Wars face parte acum din ultima serie de colectie, cu detalii fantastice precum un al treilea picior retractabil, panou frontal care se deschide pentru a dezvalui un brat cu interfata de computer universal si ferastrau circular, cap rotativ si 2 brate de control pentru conexiunea frontale la nava cosmica.
LEGO Star Wars este printre cele mai cautate categorii de jucarii LEGO. Zboara cu Jedi si confrunta-l pe Obi –Wan pe Mustafar sau pregateste o ambuscada pentru a scoate soldatul Imperial scout din ascunzatoarea lui Ewok, aventuri care pot fi acum si ale copilului dvs. Imaginatia este singura limita a posibilitatilor de creatie. LEGO Star Wars! Avand placuta cu date si minifigurina LEGO R2-D2 inclusa, acest model miniatural reprezinta piesa perfecta de adaugat la colectia LEGO Star Wars ! Masoara peste 31 cm inaltime si 18 cm latime.
Caracteristici : Distractie fara sfarsit !
- Ultima piesa din seria de colectie R2-D2™ !
- Dotat cu un al treilea picior retractabil !
- Panouri frontale care se deschid pentru a dezvalui un brat cu interfata de computer universal si ferastrau circular !
- Cap rotativ realist !
- R2-D2 este dotat cu 2 brate de control pentru conexiunea frontale la nava cosmica !
- Include placuta cu date si minifigurina LEGO R2-D2 !
- Masoara peste 31 cm inaltime si 18 cm latime !
R2-D2 (10225) pret

Cere oferta pret R2-D2 (10225)


check