Solutie acoperire sarma TM 300/60

Report abuse Categorie: Casa si Gradina
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Produs special de acoperire Descrierea produsului: Produs lichid transparent cu miros caracteristic si culoare galben-rosiatic. Produs biodegradabil cu actiune rapida,

Produs special de acoperire
Descrierea produsului: Produs lichid transparent cu miros caracteristic si culoare galben-rosiatic.
Produs biodegradabil cu actiune rapida, care pregateste sarma pentru operatiunea de trefilare.
Proprietatile produsului: TM 300/60 - produs special pe baza de apa folosit in procesul de pregatire a sarmelor inaintea operatiunii de trefilare.
Produs biodegradabil cu actiune rapida, curata, pretejeaza si reinnoieste culoarea pieselor din otel, aluminiu si inox.

Mod de utilizare: Pentru curatarea, protejarea si reinnoirea sarmelor, produsul se poate folosi prin scufundare sau pensulare.
Se foloseste in dilutie de 1:2 - 1:3 prin imersie, la temperatura mediului ambiant, dupa operatiunea de decapare si clatire.
Dupa acoperire si uscare se pot derula operatiunile ulterioare de trefilare.

Nu necesita consumuri de energie pentru incalzire, fara a se produce depuneri de saruri care necesita barbotare(consum de energie), fara a se produce infundarea conductelor si a filtrelor si de marire a rezidurilor din apele de spalare.

Recomandarile de utilizare ale produsului sunt stabilite ca urmare a incercarilor practice si a experientei acumulate de la diversi clienti.
Trebuie tinut cont, ca actiunea produsului depinde de mai multi factori, unii dintre ei necontrolabili ceea ce determina in unele cazuri un rezultat inferior celui dorit.
De aceea, recomandam fiecarui client sa efectueze incercari pentru gasirea conditiilor optime, in vederea satisfacerii nevoilor cerute.
Specialistii nostrii va stau la dispozitie cu experienta si baza tehnica pentru a se ajunge la rezultate dorite.

Cere oferta pret Solutie acoperire sarma TM 300/60


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us