vînd melanj de ouă de prepelițe

Report abuse Categorie: Diverse
Subcategorie: Afaceri - Industrie

Cere oferta pret

Praf de oua extras natural fara aditivi,extragere prin procedeul de pasteurizare,deumidificare,ouale supuse acestui tratament sunt proaspete recoltate in acelasi zi si procesate,

Praf de oua extras natural fara aditivi,extragere prin procedeul de pasteurizare,deumidificare,ouale supuse acestui tratament sunt proaspete recoltate in acelasi zi si procesate,praful este garantat 2 ani
1- kg praf albus= 700 lei echivalentul la 1250 albus de oua
1- kg praf galbenus =231echivalentul la 450 galbenus de oua
1- kg praf integral(albus,galbenus)=160 lei echivalentul la 300 de oua
Melanj de oua supus procedeului de pasteorizare sunt proaspete!,recoltate in acelasi zi si procesate,imediat.
100-ml melanj albus de prepelite pentru sportivi =10 lei echivalentul la 30 de oua albus
1-lt melanj albus =150 lei echivalentul la 300 de albus de oua
1-lt melanj galbenus = 75 lei echivalentul la 130de galbenus oua
1 lt melanj integral (albus galbenus)=65 lei echivalentul la 100 de oua
Descriere
Valeon este primul producator de oua de prepelite lichide pasteurizate ,si praf de oua de prepelite din Romania. Acestea reprezinta un pas inainte in ceea ce priveste calitatea si siguranta alimentara, caci prin procesul de pasteurizare se obtine un produs care garanteaza neutralizarea microorganismelor cu potential daunator, precum Salmonella.
Folosind oua lichide pasteurizate, unitatea valeon se conformeaza cu legislatia europeana, care cere eliminarea oualor in coaja, tocmai datorita riscurilor de siguranta alimentara. Exista si beneficii de gestiune si eficienta, caci sub forma pasteurizata in bidoane ouale nu mai necesita un spatiu de depozitare separat si nu mai trebuie sparte, iar separarea albusul de galbenus nu mai implica pierderile inerente procesului.
Este important de retinut ca odata cu utilizarea produselor pasteurizate de ou pot avea loc schimbari in maniera de prelucrare a produselor finale, lucru evidentiat in retetele care folosesc ouale sub aceasta forma.
In proportii naturale si fara aditivi termenul de valabilitate este acelasi cu cel al oualor, de 30 de zile, refrigerat, iar cu aditivi este de 90 de zile. Daca produsul este congelat, poate fi tinut pana la 12 luni, insa in ambele cazuri, odata deschis, trebuie consumat in 24 de ore. Este deosebit de important ca atunci cand produsul este refrigerat sa fie tinut la temperaturi intre 0 si 4 grade Celsius, caci altfel se deterioreaza mult mai rapid decat termenul specificat.
Toate produsele pasteurizate pot fi achizitionate la bidoane de500ml,1 lt, 10lt si 20lt,pentru clienti mari de pana la 1000kg.
In mod deosebit, comercializam si sticle de 100 grame de albus pasteurizat, pentru cei interesati sa le consume la fitness, la dieta sau in retete pentru acasa.
Fara aditivi
Albus pasteurizat – Galbenus pasteurizat – Melanj pasteurizat
Puncte de vanzare
Produsele pasteurizate Valeon se pot procura pe baza de comanda, prin depozitul nostru de productie din localitatea Sascut ,Satul Pancesti Judetul Bacau Pentru cantitati mai mari ne puteti contacta la numarul de telefon 0784572500 sau prin e-mail bioproduse@valeon.ro
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
a. Descriere
Ouale de prepelite pasteurizate proaspete produse de VALEON sunt produse de calitate care pot fi folosite in industria farmaceutica ,medicamente,unguent biologici nutritionali,masti cosmetice,cofetarii (blaturi, creme, etc.), patiserii (cozonaci), catering (omlete, ciorbe, preparate din carne, sosuri, etc.) si oriunde este nevoie de oua. Acest produs este obtinut 100% din oua proaspete.
b. Modul de pastrare
Produsele trebuie pastrate la o temperatura cuprinsa intre 0 si 4 grade C. Termenul de valabilitate este inscris pe bidon
DUPA DESCHIDEREA Bidonului, TERMENUL DE VALABILITATE AL PRODUSELOR ESTE DE 48 ORE IN CONDITIILE PASTRARII IN SPATIU FRIGORIFIC (0 -> 4 grade C).
Mod de utilizare
NOTA: Timpul de batere si rezultatul obtinut depind de temperatura oului pasteurizat si de tehnologia folosita. Melanjul pasteurizat se bate la temperatura de 20°C si albusul pasteurizat la temperatura de 40°C. Uneori, pentru a obtine consistenta dorita a aluaturilor va trebui sa schimbati proportia ingredientelor in functie de umiditatea acestora.
IMPORTANT: Dozati cu atentie cantitatea de ou pentru productie. Restul bidonului se va tine la frigider si se va consuma in termenul specificat mai sus.
Pentru persoanele ce depasesc suma de 400 lei Pentru achizitie oferim discaunt de 30% Per totalul sumei

Cere oferta pret vînd melanj de ouă de prepelițe


check