vand Orteza BORT OTS 100600 pentru genunchi ( gen DonJoy , medicala)

Cere oferta pret

Orteza a fost folosita 3 saptamani pt recuperare LIA si Menisc. Este o orteza foarte buna si comoda, se aseaza foarte bine pe picior. Este pt ambele picioare,

Orteza a fost folosita 3 saptamani pt recuperare LIA si Menisc. Este o orteza foarte buna si comoda, se aseaza foarte bine pe picior.
Este pt ambele picioare, marime M-L-XL(se ajusteaza la orice marime) . Este ca noua, cu toate accesoriile.
Descriere: Orteza BORT OTS pentru genunchi
Descrierea produsului: asigura o stabilizare optima, datorita principiului celor 4 puncte de sustinere. Are o stabilitate mare, datorita materialelor moderne ce intra in compozitia sa. Ramele ortezei se adapteaza foarte bine la forma anatomica. Are o articulatie policentrica.Orteza are o curea pentru limitarea intinderii la 00, 100, 200, 300, 400.Orteza are o curea pentru limitarea indoirii genunchiului la 00 (1800), 450, 600,750, 900.
Indicatii: tratamentul conservativ al tuturor instabilitatilor ligamentare izolate sau combinate (de ex. Genu recurvatum), in urma interventiilor chirurgicale, in cazul rupturii ligamentului incrucisat anterior, rupturii ligamentului incrucisat posterior traumatismelor ligamentelor intraarticular si colateral lateral.
Ym Ecko72t
Info : http://www.amazon.com/dp/B006JT3WY2/"tag=gssiteb-20
Orteza BORT OTS pentru genunchi
. Pretul se poate negocia in limita bunului simt.

Cere oferta pret vand Orteza BORT OTS 100600 pentru genunchi ( gen DonJoy , medicala)


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us