Vin  regional rosu - 2004

Report abuse Categorie: Alimente si Bauturi
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Produs din struguri selectati din soiurile Castelio, care provin din solurile nisipoase si argilo-calcaroase din regiunea Almeirim. Vinificat printr-un proces tehnologic traditional care asigura fermentarea prelungita a mustului in butoaie mici din inox la o temperatura controlata (25 AsC) .

Produs din struguri selectati din soiurile Castelio, care provin din solurile nisipoase si argilo-calcaroase din regiunea Almeirim.
Vinificat printr-un proces tehnologic traditional care asigura fermentarea prelungita a mustului in butoaie mici din inox la o temperatura controlata (25 AsC) .Invechit in lemn francez. Sticlele stau in repaus circa de 2-3 luni inainte de scoaterea la vanzare.
Culoare - rosu-rubiniu inchis
Gust - arome complexe de fructe rosii si putin vanilat . La gustare catifelat si rotund, cu tanini de calitate, impreuna dand un final excelent.
Se serveste la: retete de carne si branza uscata.
A se servi la temperatura intre 17 si 19 grd Celsius.

Cere oferta pret Vin  regional rosu - 2004


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us