Curs Auditor Intern ISO 16001

Report abuse Categorie: Servicii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Durata: 3 zile Grup tinta: Acest curs se adreseaza angajatilor din diferite organizatii care doresc sa realizeze audit intern al sistemului de management al energiei in scopul verificarii modului de atingere a politicii si obiectivelor energetice stabilite,

Durata: 3 zile

Grup tinta: Acest curs se adreseaza angajatilor din diferite organizatii care doresc sa realizeze audit intern al sistemului de management al energiei in scopul verificarii modului de atingere a politicii si obiectivelor energetice stabilite, implementarea sistemului de management al energiei distinct sau integrat cu alte sisteme, precum si imbunatatirea continua a sistemului reflectata in utilizarea mai eficienta a energiei.

Tematica: Cerinte generale; Politica privind energia; Planificare; Identificarea si analiza aspectelor de energie; Obligatii legale si alte cerinte Obiective de energie, tinte si program(e); Implementare si operare; Notiuni de baza privind auditul SR EN ISO 19011:2003.

Forme de evaluare: Proba scrisa: chestionare de examinare tip grila. Participantilor care promoveaza examenul li se acorda certificate recunoscute international in limba romana din partea Centrului de Competenta Academia TUV Rheinland Romania.

Cere oferta pret Curs Auditor Intern ISO 16001


check

Alte Produse Curs Auditor Intern ISO 16001