Curs Specialist ISO 16001

Report abuse Categorie: Servicii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Durata: 3 zile Grup tinta: Acest curs se adreseaza angajatilor din diferite organizatii care doresc sa implementeze o politica de management al energiei ii obiective energetice specifice in cadrul sistemului de management al organizatiei.

Durata: 3 zile

Grup tinta: Acest curs se adreseaza angajatilor din diferite organizatii care doresc sa implementeze o politica de management al energiei ii obiective energetice specifice in cadrul sistemului de management al organizatiei. Cunoitintele dobandite privind implementarea sistemului de management al energiei vor asigura o abordare unitara a proceselor in scopul imbunatatirii eficientei energetice a organizatiei, cu reducerea costurilor ii diminuarea emisiilor de gaze cu efect de sera.

Tematica: Situatie Energetica; Politica energetica; Optiunea conservativa Sistem de management al energiei; Termeni ii definitii; Cerin/e legale; Bilan/uri energetice.

Forme de evaluare: Proba scrisa: chestionare de examinare tip grila. Participantilor care promoveaza examenul li se acorda certificate recunoscute international in limba romana din partea Centrului de Competenta Academia TUV Rheinland Romania.

Cere oferta pret Curs Specialist ISO 16001


check