Pulpa dezosata de Cerb

Report abuse Categorie: Alimente si Bauturi
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Pulpa de cerb este un produs congelat care poate fi comandat la kg sau piesa intreaga adica toata pulpa de cerb care are intre 5-7 kg. Ambalarea poate fi facuta si la kg per punga vid.

Pulpa de cerb este un produs congelat care poate fi comandat la kg sau piesa intreaga adica toata pulpa de cerb care are intre 5-7 kg.

Ambalarea poate fi facuta si la kg per punga vid.
Aceasta poate fi preparata la cuptor sau dupa propria reteta.

Reteta: Medalioane din carne de Cerb glasate cu aspic
Ingrediente:
- 500-600gr carne macra de cerb,
- 150g ciuperci proaspete,
- 1 ceapa,
- 2 linguri untura,
- 1 pahar vin alb,
- 100 g unt,
- 1 paharel de coniac,
- sare,
- piper,
- aspic pentru ornat (gelatina din pliculete).

Pentru marinare:
- 500 ml vin rosu sau alb sec,
- 300ml otet,
- 500ml apa,
- 1 ceapa rasa,
- 1 morcov ras,
- 1 telina rasa,
- 2 catei de usturoi tocati,
- cateva foi de dafin,
- 2-3 ramurele de cimbru
- piper boabe.

Preparare: Carnea se tine la marinat 24 de ore. Se scoate, carnea, se spala, se taie in bucati potrivite si se inabusa intr-o cratita cu untura.

Cand s-a mai evaporat lichidul lasat se adauga ceapa si putina sare, iar ciupercile taiate felii se pun atunci cand carnea incepe sa se rumeneasca.

Se acopera vasul cu capac si se lasa sa fiarba inabusit, adaugandu-se din cand in cand vin sau apa calda.

Dupa ce carnea este gata se lasa la racit, apoi se trece prin masina de tocat cu sita deasa.
Tocatura obtinuta se amesteca intr-un vas cu untul frecat spuma, se adauga coniacul, sare si piper dupa gust.

Din pasta obtinuta se formeaza medalioane cu ajutorul unor forme speciale de tabla. Formele se uda cu apa rece se umplu cu pasta si se rastoarna pe un platou, medalioanele obtinute ornandu-se cu aspic sau sos de maioneza cu aspic.

Shipping Weight: 1 kg.

Cere oferta pret Pulpa dezosata de Cerb


check