Pulpa dezosata de Caprioara

Report abuse Categorie: Alimente si Bauturi
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Pulpa de caprioara este un produs congelat care poate fi comandat la kg sau piesa intreaga adica toata pulpa de caprioara. Reteta: Pulpa de Caprioara la tava Ingrediente:

Pulpa de caprioara este un produs congelat care poate fi comandat la kg sau piesa intreaga adica toata pulpa de caprioara.

Reteta: Pulpa de Caprioara la tava
Ingrediente:
- 2 kg pulpa de caprioara,
- 100g slanina,
- 2-3 linguri vin,
- sare.

Pentru marinare:
- 1 litru vin rosu,
- 1 pahar otet,
- 1 litru apa,
- 1 ceapa rasa,
- 1 morcov ras,
- 1 telina rasa,
- 2 catei de usturoi tocati,
- cateva foi de dafin,
- 2-3 ramurele cimbru,
- cateva boabe de ienibahar,
- piper boabe.

Preparare: Friptura de caprioara se poate prepara si fara sa fi stat in marinata, carnea fiind destul de frageda daca animalul este tanar. Este mai gustoasa daca inainte de a o pune la tava, carnea a stat totusi cateva ore in marinata.

Se scoate pulpa se spala si se aseaza intreaga in tava, impreuna cu felioare de slanina.

Se unge cu untdelemn si se adauga in timp ce se frige, cate 1-2 linguri din zeama marinatei.

Cand carnea este frageda si bine rumenita, se taie lelii si se aseaza pe farfurie.

In timpul pregatirii, puteti adauga sosului din tava 2-3 linguri de vin. Sosul se serveste separate in sosiera.

Shipping Weight: 1 kg.

Cere oferta pret Pulpa dezosata de Caprioara


check